+36306307844 | felfekvesterapia@gmail.com | Felfekvés Terápia Med-Pont 1143. Bp. Hungária körút 73.

+36306307844 | felfekvesterapia@gmail.com | Felfekvés Terápia Med-Pont 1143. Bp. Hungária körút 73.

Tartásjavító ülőpárna

A gyógyászati párnák kategóriájába számtalan különböző típusú párnák tartoznak, amelyek különböző funkciókkal rendelkeznek, és segítik a test kényelmét és egészségét.

Az anatómia párnák a test anatómiailag megfelelő pihenését és kényelmét szolgálják. Ezek a párnák speciális formával és töltettel rendelkeznek, amelyek kiemelik a nyakat és a fejet, miközben megfelelő támogatást nyújtanak a gerincnek. Az anatómia párnák segítenek javítani a testtartást, megelőzni a nyaki és hátfájást, és segítik az alvást.

A dinamikus párnák olyan speciális párnák, amelyek rugalmasak és ugyanakkor kényelmes alvást biztosítanak. Ezek a párnák nagyobb mozgásszabadságot és támogatást nyújtanak a testnek az alvás közben. A dinamikus párnák segítenek csökkenteni a nyomást a test különböző pontjain, és enyhítik a fájdalmat és a feszültséget, különösen az izmokban és ízületekben.

A felfekvést megelőző párnák olyan speciális párnák, amelyek célja a felfekvés megelőzése vagy kezelése. Ezek a párnák különleges anyagokból készülnek, amelyek csökkentik a nyomást az érzékeny testrészeken, mint például az ágyéki részen vagy a sarkakon. Ezen párnák légáteresztőek és kényelmesek, és segítik a vérkeringést és az oxigénellátást a bőrön, megelőzve a fekélyek kialakulását.A gerinckímélő párnák olyan speciális párnák, amelyek segítenek megfelelő támaszt és kényelmet biztosítani a gerinc számára. Ezek a párnák különleges formával és töltettel rendelkeznek, amelyek támogatják a gerinc természetes görbületeit és segítenek megfelelően elosztani a test súlyát. A gerinckímélő párnák segítenek enyhíteni a hátfájást és megelőzni a gerincdeformációk kialakulását.

Végső soron, a gyógyászati párnák széles választékát kínálják a test kényelmének és egészségének javításához. Minden típusú párnának megvan a maga egyedi funkciója és előnye, és a megfelelő párnát kiválasztva jelentősen hozzájárulhatunk az alvás minőségének javításához és a test egészségének megőrzéséhez.