+36306307844 | felfekvesterapia@gmail.com | Felfekvés Terápia Med-Pont 1143. Bp. Hungária körút 73.

+36306307844 | felfekvesterapia@gmail.com | Felfekvés Terápia Med-Pont 1143. Bp. Hungária körút 73.

Felfekvés Elleni Kiegészítők

A felfekvés elleni kiegészítő termékek között szerepelnek olyan termékek, amelyek segítenek megelőzni vagy kezelni a felfekvést, valamint enyhítik a nyomás okozta kellemetlenségeket. Néhány ilyen termék a következők:

1. Betegalátét: Ez a speciális matracalátét csökkenti a nyomást a test bizonyos területein, így segít megelőzni a felfekvések kialakulását vagy gyógyulását támogatja.

2. Decubitus sarokvédő: Ez a speciális párnaszerű eszköz a sarok területén megakadályozza a nyomás létrejöttét, így segít megelőzni a decubitus kialakulását vagy enyhíti a már meglévő felfekvéseket.

3. Ülőgyűrű: Ez a kör alakú párnaszerű eszköz a fenék alatt kialakított nyomáspontokat csökkenti, segítve ezzel a felfekvések megelőzését vagy gyógyulását.

4. Ülőpárna: Ez a speciális párnaszerű hideghab illetve géles memóriahabos eszköz a fenék és a combok alatt csökkenti a nyomást, így segítve a felfekvés megelőzését vagy kezelését.

5. Felfekvés elleni krém: Ezek a speciális hydrogélek fokozzák a kezelt terület vérkeringését, segítve a felfekvések megelőzését vagy enyhítését.

Ezek a kiegészítő termékek segíthetnek a felfekvés megelőzésében vagy gyógyításában, azonban fontos, hogy szakemberrel konzultáljunk a megfelelő termékek és használati módok kiválasztásához.