+36306307844 | felfekvesterapia@gmail.com | Felfekvés Terápia Med-Pont 1143. Bp. Hungária körút 73.

+36306307844 | felfekvesterapia@gmail.com | Felfekvés Terápia Med-Pont 1143. Bp. Hungária körút 73.

Kavicsokkal ellátott akupresszúrás masszázs szőnyeg talpmasszázs RAKTÁRON
Raktáron 1 db

Akkupresszúrás pontokkal ellátott talpmasszázs szőnyeg

Az akupresszúrás masszázs szőnyeg egy különleges termék, melyben a kavicsoknak köszönhetően egyedülálló talpmasszázst biztosít. Az akupresszúrás pontok segítségével serkenti a láb izmait és javítja a vérkeringést, így kellemes és hatékony masszázst nyújt. A kavicsok finoman nyomódnak a talp alá, így az egész testet átmozgatják és felfrissítik.

Ez a talpmasszázst kínáló szőnyeg ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének otthonukban relaxáló és gyógyító hatással bíró masszázst végezni. Nemcsak a lábakat, de az egész testet fel lehet frissíteni vele, és segít enyhíteni a fáradtságot és a stresszt.

A szőnyeg könnyen tisztítható és hordozható, így bárhol használható: a nappaliban, a hálószobában vagy akár az irodában is. Figyeljünk oda a rendszeres használatra, hiszen az akupresszúrás pontok stimulálása pozitív hatással lehet az egészségre és a jó közérzetünkre.

Ha szeretnénk kipróbálni valami újat és hasznosat, és közben még ellazulni is, akkor az akupresszúrás masszázs szőnyeg tökéletes választás lehet számunkra. Próbáljuk ki mihamarabb, és élvezzük a kényeztető élményt és a felfrissülést!

2 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről