+36306307844 | felfekvesterapia@gmail.com | Felfekvés Terápia Med-Pont 1143. Bp. Hungária körút 73.

+36306307844 | felfekvesterapia@gmail.com | Felfekvés Terápia Med-Pont 1143. Bp. Hungária körút 73.

Ricant Decu 2 Kompresszoros Felfekvés elleni matrac 50-130kg-ig PU takaróval I-IV stádiumra RAKTÁRON
Raktáron 1 db

Ricant olasz gyógyászati márka. A váltakozó nyomású kompresszoros decubitus matraca egy speciális típusú matrac, amely segít a dekubitus kialakulásának megelőzésében és kezelésében. A matracban található kompresszoros rendszer váltakozó nyomást hoz létre a matrac különböző részein, ezáltal fokozatos nyomáseloszlást biztosítva. Ez lehetővé teszi a test egyenletes támogatását és csökkenti a nyomás koncentrációját, így csökkentve a dekubitus kialakulásának kockázatát.

 Kompresszorral ellátott változó nyomású matrac, a 18 db légcella légellátása két légúton történik (páros illetve páratlan csatornák azonos légúton).
 A légcellák egyik fele, majd 4 perc múlva a másik fele válik a beállított nyomásnak megfelelő keménységűre. Ezzel biztosítja, hogy a test egyes pontjai csak maximum 4 percig legyenek nyomás alatt, majd a keringés javítása érdekében tehermentesülnek a nyomástól.
- I-II stádiumú felfekvés kezelésére is alkalmas.
- Használható hosszú távon és otthoni használatra is.
- Légvesztés esetén ALARM jelzés
- A cél, hogy egy lágy masszázzsal csökkentsük a testfelületre nehezedő nyomást, mely javítja a vérkeringést és a vér oxigén szállítását.
- megfelelő hatást 50-130kg között fejti ki

39 980 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről